mandag 16. august 2010

SodaStream

Sommeren er tilbake for fullt!! Ihvertfall har den vært det i helgen. For et fantastisk vær vi har hatt, helt herlig sommervær! Det har også gått med store mengder vann, både med og uten bobler.
Tidligere i sommer kjøpte vi oss en SodaStream etter å ha sett og smakt kullsyrevannet hos noen venner. Vi fallt både for smaken og konseptet med å lage eget kullsyrevann, så vi kom oss raskt på Elkjøp og kjøpte oss en egen SodaStream

Du fyller på med vanlig kaldt springvann, skrur flasken på plass og vips så har du ferdig kullsyrevann. Så nå har vi alltid fire flasker stående i kjøleskapet.
Designet i hvitt og stål er ikke så aller verst og jeg syns den passer ganske godt inn på kjøkkenbenken, men det beste med det hele er at vi slipper alle de tomme farrisflaskene...

Nå skal jeg ut å male...
God mandag til dere alle!

Klem Elizabet

8 kommentarer:

 1. Hm..kanskje eg må ha meg ein slik...☺
  Kan det tilsettast smak på nokon måte eller er det "vanleg farris"?

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. SodaStream er gøy det ja. :)
  Eg kjøpte for 2 år siden, så eg har av den litt større modellen.
  Eg pleier av og til å fylle flaska med vatn, sette den i kjøleskapet, ha safta av ein halv sitron eller lime opp i. Så fyller eg på "bobler" når eg skal drikke det.

  Nam, nam når det er varmt ute.

  Ha ein fin dag vidare. :)

  SvarSlett
 3. Det var jo et godt tips :) her i huset går det mye BRIS, kanskje dette hadde vært et alternativ.

  SvarSlett
 4. Smart:-) Tror kanskje vi må prøve en slik vi og!

  Likte Lene Bjerre pottene dine;-) Skulle ønske jeg bodde i Oslo, så jeg kunne vært på butikken der!
  Gratulerer med bryllupsdagen som var!

  SvarSlett
 5. Takk for den hyggelige kommentaren hos meg :) og grattis med soda-maskinen. Den var jo faktisk stilig å se på også :)

  SvarSlett
 6. WOW! Både stilig og praktisk! Det hørtes veldig ok ut ja ;) Flott vær i helgen, så deilig med skikkelig sommerfølelse! Kaken i det forrige innlegget ser deilig ut, håper dere hadde en fin dag ;) Takk for koselig hilsen hos meg, ha en fin uke! Klem Gry

  SvarSlett
 7. Jeg har akkurat den samme, i sort. 80-tallet ga oss mange bra ting - Veldig-veldig fornøyd! Perfekt å blande med fun-saft hvis jeg har lyst på noe godt, og deilig å slippe alt saltet i Farris..

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails