søndag 30. mai 2010

Alternativ vannflaske

Lunsjen i går ble ikke som planlagt. Det begynte å dryppe ganske bra og så kom det mer regn og sol igjen. Jeg tok puter ut og inn minst 3 ganger i går. Hva er det med været? Veldig ustabilkt om dagen...Lunsjen ble derfor inntatt innendørs.
Tenkte jeg skulle vise dere en alternativ vannflaske. Dette er en flaske (som en gang inneholdt rosévin) vi hadde med oss fra ferien vår i Provence i fjor sommer. Jeg knøt en bred satengsløyfe som pyntet den opp og fylte på vann. Her kan man bruke andre pyntegjenstander enn sløyfe, men jeg er ekstremt glad i å knyte sløyfer så da blir det ofte sløyfer her i heimen.
Den ser kanskje litt bryllupsaktig ut og hadde jeg giftet meg i år hadde jeg nok hatt vannflasker med slike sløyfer på bordene...
I dag ble vannflasken en vase som fikk plass på kjøkkenbenken
Jeg har hatt et par prosjekter (Piketitteren og rammen ) denne helgen og er ikke helt ferdig da de må ha en omgang til med farge. Men jeg skal ha de ferdig i løpet av kort tid så da skal dere få se resultatet.

Ha en god søndagskveld!
Klem Elizabet

7 kommentarer:

 1. Kjekt med slik alternativ gjenbruk... Vannflaske og vase i ein var jo praktisk. Og flott med sløyfe rundt.
  Spent på å få sjå resultata frå prosjekt dine :-)
  Ha ein fin kveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Lekkert lekkert!

  Sant nok, likke bryllup og fest over det, men jeg synes det er viktig med litt fest også i hverdagene. Og dette er jo en fantastisk flott og enkel måte å gjøre det på!

  Ha en nydelig kveld og flott ny uke!


  Tove

  SvarSlett
 3. Så nydelig vannflaske! Må innrømme at jeg er superglad for tips som dette :-) Kreativt! Herlig blogg. Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig hilsen!
  Artig vri på vannflasken,- er ikke så mye som skal til:-)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Lekkert lekkert!!! Og ikke minst et supert tips :o) Ønsker deg en herlig dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Hei ♥

  Koselig at du deltar på min give away :))) Ja den flasken ble lekker ♥ Syns det er stilig med lange lys opp i flasker oxså jeg ;)

  Ha en herlig dag videre , og takk for gode ord ♥

  Klem :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails