søndag 26. september 2010

Usikker på fargevalget

Hei dere,
Etter nøye vurdering av malingsfarge til konsollbodet, falt valget på halvblank hvit vannbasert maling. Og i dag fikk konsollbordet sitt første strøk. Men nå er jeg plutselig litt usikker på om valget av farge er riktig

Da første strøk tørket og jeg skulle sette igang med strøk nr to ble jeg litt i tvil på om hvitt konsollbord vil passe inn i gangen. Det kommer ikke så godt frem her, men bordet ble litt for matt i forhold til hva jeg så for meg

Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal kjøpe svart halvblank maling, eller blank? Ja, jeg er litt i villrede, men det er ikke så enkelt dette her. Jeg tror jeg må sove på det og se hva jeg syns i morgen. Jeg kan bære bordet inn i gangen og ta en nærmere vurdering av fargen da.

God natt!
Klem Elizabet

9 kommentarer:

 1. Er du usikker på om du vil ha hvitt?

  Jeg hadde gått for hvitt....synes det ble fint:))

  SvarSlett
 2. Syns bordet ble kjempelekkert hvitt, men, når du viser sammenhengen skjønner jeg du er i tvil om sort ja.Spennende å se det ferdig. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 3. Hei hei
  Blir nok fint med hvitt men jeg tror jeg ville gått for helblank sort. Tror det hadde blitt knall fint i denne gangen. Men blir nok bra uansett hva du velger.
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Hei..:)
  har du sett noe som er malt med pianomaling?Det er bare rålekkert...og det blir så blankt og fint....i sort...
  Ha en fin dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Heisann!!!Troe også det hadde blitt fint svart,hadde passet perfekt i den nydelige gangen din,ville hørt på Elin Anita sitt tips,hørtes kult ut!!!For en fantastisk stol du har,råååå lekker!!!Ha en fin mandag!!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Synes det ble veldig fint jeg altså, men da jeg leste tipset om svart helblank pianomaling så ble jeg usikker jeg også - he he ;0) Høres veldig kult ut med superblankt svart bord... Det blir spennende å se hva du bestemmer deg for. Ha en strålende dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Jeg tror nok jeg ville malt det hvitt:)

  SvarSlett
 8. Jeg er helt sikker på at dette konsollbordet blir nydelig uansett hva du velger. Sett det inn med det ene strøket så ser du fort om du ønsker at det skal stå mer i kontrast til veggen :) Gleder meg til å se dette bordet ferdig!

  SvarSlett
 9. Hei igjen. Jeg synes den sølv-sorte stolen var så lekker, jeg. Har du trukket den om selv?
  Har lagt meg som følger hos deg :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails