fredag 17. september 2010

Her er møbelet...

Denne helgen er jeg alenemamma, mannen min er på jobb i Paris, heldiggrisen! Kunne tenkt meg en tur dit selv, men jeg og barna er hjemme. Christina er litt småpjusk så vi har kost oss i sofaen.

Så over til gangen: Jeg har i en periode vært på utkikk etter et konsollbord, og endelig fant jeg et som jeg fikk hentet i  ettermiddag. Bordet er plassert på langveggen i gangen, men jeg er litt usikker på størrelsen, syns kanskje det er litt stort. Jeg får kikke litt nærmere på det i morgen

Bordet har vært brukt i noen år, men det er akkurat et slikt et jeg har sett etter så jeg måtte bare ha det. Jeg skal male det så snart jeg får tid og så får jeg avgjøre hvor det skal stå når det er ferdigmalt. Nå skal Aleksandra og jeg kose oss videre med X-Factor.

Håper dere har en hyggelig fredagskveld!
Klem Elizabet

8 kommentarer:

 1. Hei...her har jeg ikke vært innom før. Masse fint å se, så kommer tilbake. Legger meg til som følger.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem fra Katharina

  SvarSlett
 2. Det var skikkelig lekkert!! Tror det vil passe fint inn i den flotte gangen din jeg;).

  Lykke til med malerjobben. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Ha en fin høsthelg.

  klem fra Marilinn

  SvarSlett
 3. Flott bord! Skjønner godt at dette er en skatt som bare måtte bli med hjem=) Gleder meg til å se resultatet etter malingen=)

  Heldige mannen din som er i Paris. Aldri vært der, men en dag...

  Ønsker deg ei strålende helg og velkommen til å delta på give away inne hos meg=)

  SvarSlett
 4. Åh, så nydelig konsollbord Elizabet! Gratulerer! Synes det ser ut til å passe helt perfekt i den lekre gangen deres!! Ønsker meg en slik stol dere har i gangen, synes de er rålekre. Lykke til med prosjektene og nyt helgen videre. God bedring til Christina og takk for søte ord hos meg vennen <3 Varm klem

  SvarSlett
 5. Nydelig bord!!

  Tror det blir helt fantastiks med litt maling ;))
  Gleder meg til å se!

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så fint dette bordet er. dette var du heldig med.
  God helg til deg

  SvarSlett
 7. Bordet er utrolig flott! Jeg tror det vil kle svart blank maling..... Ha, ha, ha jeg har fulgt stolprosjektet ditt med beundring! 8 stk!!! Jeg var superlei etter 2! Mye jobb, ja! Jeg har egentlig ikke så mange gode råd...bruke det gamle stoffet som mal når du klipper nytt, men det visste du sikkert! Men at det kommer til å bli UTROLIG flott rundt spisestua di til slutt, det er helt sikkert! Gleder meg!

  SvarSlett
 8. Skjer ting her ser jeg. Er det fortsatt plass til meg eller har du fylt opp sjappa med antikk? Ser du har okupert plassen til kofferten min i gangen. Ja ja, får vel begynne å bruke garasjen som inngang. Sees i morgen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails