fredag 4. juni 2010

Herlig Green Gate inspirasjon til uterommet og avsløring av premie til giveaway

Da var det endelig fredag. Det skal bli godt å få slappet av før jentefesten lørdag kveld. Vi skal nemlig se Sex og Singelliv filmen og ta en tur ut ettepå. Blir lenge mellom hver gang så dette gleder jeg meg veldig til.
Her kommer noen fantastiske inspirasjonsbilder fra GreenGate. Jeg syns det er så mye vakkert i dette merket, herlige sommerlige farger og mønstre. Jeg blir så glad når jeg ser disse flotte mønstrene.
Herlig pledd i nydelig blomstermønster
Liggeunderlag og kjølebag i typisk GreenGate mønster
Sommerlig og vakkert!
I morgen legger jeg ut giveawayen. 1. premie kan jeg røpe nå, det blir et abonnement på bladet Isabellas, men jeg skal ha 2 andre premier også og de kommer jeg tilbake til i morgen.

Ha en fortsatt fin fredag og en god helg til dere alle.

Klem Elizabet

5 kommentarer:

 1. Herlege sommertekstiler dette! Gøy med jentefest og Sex og Singelliv i morgon då. Den filmen må eg og få sett... Spanande med giveawayen i morgon, skal nok prøva å følgja med der... :-)
  Og forresten så låg eg ut min giveawayen i dag om du skulle vera interessert... ;-)
  Ha ein herleg fredagskveld!
  Klems

  SvarSlett
 2. Åh, jeg elsker greengate. fine sommerbilder! Gleder meg til give away.
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 3. Nydelige ting, helt enig! Bildene er bare til å drømme seg bort i og oser av sommersteming lang vei ;) Så herlig med jentekveld og sex og singelliv, den har jeg også veldig lyst til å se! Er litt treg til å komme meg på kino, selv om jeg liker det veldig godt.., den kommer vel på dvd eller tv etterhvert ;) Kos deg masse og NYT helgen!! Klem Gry ;)

  SvarSlett
 4. Green Gate er herlig!

  Jeg skal også på Sex & the City, men det blir ikke før neste uke dessv... Reiser bort i helga. Men jeg GLEDER meg :D Hadde vært artig med et GLAMOUR party sammen med filmen, men tenker jeg får ta en film maraton sammen med glitter og stas senere :)
  KOS deg i morgen da!
  Klem Anita

  SvarSlett
 5. Nydelige inspirasjonsbilder med de vakreste pastellfargene :))

  Morro med jentekveld! Kos deg på byen!
  Klem Silje

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails