tirsdag 25. januar 2011

Gjennomsiktige potteskjulere

Jeg har 2 gjennomsiktige potteskjulere i frostet glass i kjøkkenvinduene mine. Pottens farge er brun og synes tvers igjennom potteskjuleren, ikke spesielt lekkert

Men dette har jeg nå løst ved å dekke potten med aluminiumsfolie. Du ser folien gjennom potten, men det ser adskillig bedre ut enn uten med det brune gjennom

Ble ganske fint egentlig så nå er det folie på alle potter hos oss


I morgen ettermiddag (rett etter jobb) får vi middagsbesøk, men er usikker på hva jeg skal lage. Det må være noe som går raskt å tilberede. Tenker å kanskje ta med takeaway fra en restaurant i nærheten av jobben, men det er jo koselig å lage noe hjemmelaget mat...Har dere noen forslag? 

Ha en fin tisdag!

Klem Elizabet

5 kommentarer:

 1. Hei=)
  Så flotte bilder=) Svigermor har brukt aliminiumsfolie slik du beskriver. Lurt:D Middagsforslag? Er jo en vanlig tirsdag, så da kan jo vanlig helgemiddag passe perfekt. Fiffe det litt opp fra vanlige fiskeboller liksom. Hva med lasagne, hvitløksbaguetter, gresk salat med hjemmelaget dressing?=) Lykke til med middagsselskapet=)

  SvarSlett
 2. Fine bilder! Aliminumsfolie kan brukes til så mangt.
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 3. Heia
  Hva med kyllingfileter i biter, stekes på pannen med løk, paprika og hvitløk. Ha i en boks creme fraiche, gjerne en fløteskvett, og serveres med Tagliatelle pasta. Kjempegodt.
  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Så koselig blogg, hit skal nok inn å kikke flere ganger...
  klem fra husøy

  SvarSlett
 5. WOW, så stort kjøkken du har! Ble litt misunnelig no ja :)

  Tusen takk for søte ord om lille-skatten vår :)
  Og velkommen tilbake i bloggeland :)
  Klem Anita

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails