onsdag 3. november 2010

Søt liten hjort brukt som bordkort

Nå begynner julepynten å komme i butikkene og det er så mye vakkert der ute. Jeg elsker denne årstiden frem mot jul. Mye lekker julepynt, deilige blomsterdekorasjoner samt nydelig mat og drikke
Jeg fant denne søtnosen på Housetohome.com og forelsket meg i den. Syns denne var kjempesøt som bordkort og vil sikkert gjøre seg på ethvert julebord. Kreativt og litt annerledes bordkort som jeg kan tenke meg å gå til anskaffelse av. Jeg får se om jeg klarer å finne slike til mitt julebord.

HUSK GIVAWAYEN! klikk her hvis du vil delta

Håper dere har en fin onsdag!
Klem Elizabet

15 kommentarer:

 1. Ååå, så skjønn den var ♥
  Enig med deg, jeg bare elsker denne tiden vi nå går inn i, masse pynt og kos, og samvær med venner og familie, spente barn og glade mammaer, tjihi:))

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så søt den var:))
  Ha en topp kveld!
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 3. Så sørt hjort!
  Jeg er helt enig med deg. Denne tiden vi går inn i nå, er veldig koselig. Den lyser opp i mørketida.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Kjempesøt hjort!!! Fikk reklame fra TILBORDS i dag, og der hadde de også noen søte bordkortholdere! Tips hvis du ikke får tak i disse :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Heisan ;o)
  Nydelig som bordkort ja ;o) Jeg også elsker denne tiden på året, med juleforberedelser og alt som hører julen til. Mannen min sier at jeg er den mest julete han vet om ;o) Kos deg masse i tiden som kommer!
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 6. nydelig!!Ha en fin helg!!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. SÅ enig med deg, ELSKER denne førjulstiden! Hjorten er bare kjempeskjønn, så søtt fjes ;) Og så smart å bruke den som bordkort, det ville være storslagent på et festdekket bord!!! Nyt helgen videre kjære venn ♥♥♥ Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Den hjorten var kjempesøt som bordkort :) Prøvde å gå inn på den siden du la ut, men kom til en side som selger hus?! Heh..
  Fin var den uansett ;)

  SvarSlett
 9. Super sød hjort, og en rigtig god ide til bordkort:-)
  Rigtig god weekend
  Klem Dorthe

  SvarSlett
 10. for en god idè! og nydelig pynt:)

  hilsen guro fra kolibrislottet

  SvarSlett
 11. Hei Elizabet,

  Vi liker veldig godt din blogg hvor du med stor iver og interesse skriver om interiør m.m. I denne forbindelse vil vi sette stor pris på om du kunne tenke deg å stå på vår blogger outreach liste om dette og tilsvarende tema.

  For tiden holder vi blant annet på med en konkurranse hvor man kan vinne en Quooker – den kokende vannkranen (se www.quooker.no for mer info om produktet). Hvis du kunne tenke deg å stå på denne listen, vennligst kontakt Erik Sørflaten på erik.sorflaten@no.mslworldwide.com

  På forhånd takk.

  Med vennlig hilsen
  Erik Sørflaten
  MSL Oslo

  SvarSlett
 12. Supersøt!

  Håper du har gode dager!
  Ønsker deg en god adventstid!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 13. Så lurt. Flott blogg du har :) Klem svunnen tid :)

  SvarSlett
 14. Håper det ikke er så veldig lenge til du legger ut et innlegg snart;). Lurer jo på hva slags farge konsollbordet ditt endte opp med....;)

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen til meg!

Related Posts with Thumbnails